Avagy egy boldog feminista meséje

A MAGÁNYOS HOLD

A MAGÁNYOS HOLD

Bevezető

2017. augusztus 29. - Lili Anna Wolf

Kedves Nőtársam!

Amennyiben most először jársz ezen az oldalon, úgy javaslom, hogy ezzel a bevezetővel kezdd.

Hogy miért?

Mert, ha úgy tévedtél ide, hogy szent harcodnak tekinted a Női és férfi egyenlőség megvalósítását és már azon is elgondolkoztál, hogy nem is lenne rossz ötlet satuba szorítani a férfiak legbecsesebb testrészét a szülés ideje alatt, hogy ezzel is szolidaritást vállaljanak a szegény, szerencsétlen, szenvedő Nőkkel, úgy nem rabolnám tovább az idődet, mert te egy olyan nőstény vagy, aki mélységesen utálod magad és a Férfiakat is és úgy általában az embereket, sőt nagy eséllyel még a növényeket is. Hidd el nekem, ha azt mondom, hogy ez az oldal nem neked való, mert nem lesz olyan érvem, amin akár elgondolkodni is hajlandó lennél, én meg nem szeretnék veled veszekedni. Inkább így az elején maradjunk annyiban, hogy neked igazad van, én meg tévedek és váljunk el (legalábbis a részemről) békével, téged pedig vár a gumiszoba.com meglehetősen együtt rezgő közössége.

Ha úgy tévedtél ide, hogy valahol nagyon mélyen belül azért eszedbe jutott már néhány röpke másodpercre, hogy a Férfi is (adott esetben akár érző) ember, de aztán amilyen hamar jött, olyan hamar el is ment ez a gondolat és az összes férfi akkor is egy hazug, megbízhatatlan, félrelépő, agresszív, mindig csak ARRA gondoló, primitív állat és neked amúgy is sokkal jobb egyedül, akkor nem szeretnélek ebben az életérzésben megzavarni. Talán egy fokkal előrébb jársz már a ráébredés felé vezető úton, mint a fenti pontban részletezett nőnemű egyed, de sajnos amíg elhiszed, hogy neked jó, sőt a legjobb egyedül, addig te sem fogod meghallani a választ arra a kérdésre, amit eddig (úgy őszintén) fel sem tettél.

Ha bármelyik fenti kategóriába tartozol, akkor itt és most ezt nem fogod nekem elhinni, de ha eljön az a pillanat, amikor egyedül ülsz majd a sötétben vagy egy üveg alkohol társaságában, szívszorító zenét hallgatva, gombóccal a torkodban és eszedbe jut, hogy milyen jó lenne, ha most rá tudnád hajtani a megfáradt, szomorú fejedet egy szőrős mellkasra és milyen jó lenne azt érezni, ahogy egy erős férfi kéz gyengéden átölel és úgy igazán elbőgőd magad a saját ürességed gondolatától, akkor majd nézz ide vissza, mert neked szól ez az oldal…várlak sok szeretettel.

A fentiek után teljesen jogos a kérdésed, hogy ki a fene vagyok én és ami még ettől is fontosabb, hogy veszem a bátorságot ahhoz, hogy észt osszak.

Beérhetnék egy tréfának szánt „a mai világban mindenkinek lehetősége van blogot vezetni, ne olvasd, ha nem tetszik” típusú vagy bármilyen egyéb semmitmondó válasszal, de akkor nem lenne lehetőséged megérteni, hogy nem valami félreértett exhibicionizmus az, ami arra ösztönzött, hogy leüljek a monitor elé. Hidd el sok mindenhez tudnék kezdeni az időmmel, de a helyzet az, hogyha akárcsak egyetlen egy nőtársamnak is segítségére lehet a saját – fájdalmas, mégis egy cseppet sem egyedi, és így utólag, másképp is alakulhatott volna típusú – történetem már megérte.

Lili Anna

 

Ha tetszett a bejegyzés, nyomj egy lájkot és oszd meg az ismerőseiddel.

Tetszett a cikk? Olvasd el a többi bejegyzésemet is: >klikk<

 

A bejegyzés trackback címe:

https://lili-anna-wolf.blog.hu/api/trackback/id/tr4812788158

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mistery Wolf 2017.10.14. 23:24:14

Kedves Lili!
Nagyon érdekesnek találom a blogodat! Be kell vallanom, őszintén meglep, hogy egy hölgy is ilyen alternatív gondolkodásra "vetemedik"! Akármi is vezetett téged ide, biztos vagyok benne, hogy érdekes olvasnivaló lesz a jövőben!
Megkérdezhetném, hogy honnan, milyen forrásokból alakítottad ki a nézeteidet? Szívesen veszem, ha tudnál javasolni pár könyvet.
Előre is köszönöm'
Üdv,
Mr Wolf
süti beállítások módosítása